Khas Untuk Ibu Bapa Diluar Sana Yang Mementingkan Kecerdasan Anak-anak

MEMOHACK Program

Meningkatkan Minda Kanak-Kanak Antara yang Terbaik di Asia Tenggara

MEMOHACK Program

Meningkatkan Minda Kanak Kanak antara yang terbaik di Asia Tenggara

# ANDA SEDANG RISAU SEBAB:-

Jika begitu, pernahkah anda terfikir untuk menggunakan # MEMOHACK , untuk meningkatkan kecerdasan, kemampuan berfikir, dan kecekapan pembelajaran anak-anak?

Daftar Sekarang untuk Kelas Trial

Countdown Expired!

Berdasarkan kajian kami sebelum ini..

ini yang anak-anak anda sering hadapi

Menghafal tapi sering lupa, Banyak ulangan yang membebankan

Belajar secara mekanikal dan
keras kepala

Prestasi pembelajaran yang rendah, Kesalahan yang berulang

Keputusan peperiksaan yang susah ditingkatkan. Sukar untuk menangkap inti pelajaran

Tidak mampu membuat hubungan dan kesimpulan

Struktur pengetahuan yang bersepah-sepah

Membaca dengan
perlahan

Sukar untuk memberi tumpuan, Sukar untuk memahami

Amaran : Seminar ini mungkin kurang sesuai untuk mereka yang mempunyai anak yang berkebolehan genius dan Ibu bapa yang tidak mencari peningkatan dalam pemahaman atau pembangunan anak

Ibu bapa yang mungkin memerlukan program #MemoHack ini adalah:

Memperkenalkan

Meningkatkan Minda Kanak Kanak Antara Yang Terbaik di Asia Tenggara

Penasihat kami mencipta program inovatif, Memohack, yang melibatkan latihan otak yang tidak konvensional.

Dengan kepakaran dan penelitian yang mendalam, pasukan penyelidik GMA meyakini bahawa peserta program ini akan mengalami peningkatan yang ketara dalam perkembangan kognitif. Menyertai GMA adalah langkah bijak dalam menyempurnakan potensi otak dan mencapai kecemerlangan dalam pelajaran.

Seperti pepatah lama yang diucapkan oleh Dr. David Ting, “Anda mesti mengasah kapak sebelum memotong pokok.” Demikian juga, latihlah otak anda sebelum memulakan hari sekolah. Mari bersama-sama mengembangkan potensi otak dan kejayaan pelajaran dengan GMA!

Negara yang mempunyai Memohack Program

Testimoni Peserta Memohack Program

Selepas menjalani program Memory Hack, anak anda akan memperoleh kemahiran-kemahiran kunci berikut melalui #memoHACK:

KEMAHIRAN 1 : Daya ingatan yang kuat

Membolehkan anak melihat imej, teks, dan simbol nombor seperti kamera yang mampu mengubah simbol-simbol tersebut menjadi gambaran yang terukir dalam minda, dengan kemampuan mengingati yang pantas, banyak, dan kukuh.

KEMAHIRAN 2 : Daya Tumpuan yang Tinggi

Anak yang mengembangkan potensi minda dengan baik akan memiliki daya tumpuan visual dan auditori yang cemerlang. Kedalaman dan kelebaran perhatian anak akan meningkat secara signifikan, membuat mereka lebih fokus, tekun, dan tidak mudah terganggu.

KEMAHIRAN 3 : Daya Pemerhatian yang Tajam

Anak-anak yang telah mengikuti kursus potensi mempunyai daya pemerhatian yang tinggi, dapat melihat perincian dengan teliti dan tepat, serta dapat menangkap detail kehidupan dengan cekap untuk kemudian digunakan secara kreatif.

KEMAHIRAN 4 : Daya Imaginasi yang Luas

Program ini dapat membangunkan daya imaginasi anak, membuat mereka melihat objek atau kejadian dengan citraan yang baru dan hidup, menjadikan kemampuan berimaginasi lebih berwarna.

KEMAHIRAN 5 : Daya Penilaian yang Tepat

Anak-anak dengan otak yang fleksibel akan memiliki daya penilaian yang sangat tajam. Mereka cenderung merespon dengan cepat ketika menghadapi masalah, mampu membuat penilaian dengan pantas, dan mengenali titik-titik kritikal dalam situasi.

KEMAHIRAN 6 : Kemahiran Inovatif yang Tinggi

Anak-anak akan memiliki pemikiran yang kreatif, pendapat yang unik, dan cenderung untuk memikirkan masalah dari pelbagai sudut pandang

KEMAHIRAN 7 : Hasrat Menuntut Ilmu yang Tinggi

Anak yang mengikuti kelas pembangunan otak ini akan memiliki pemikiran yang fleksibel, rasa ingin tahu yang besar, dan semangat untuk belajar yang lebih proaktif serta lebih suka mengaplikasikan pemikiran kreatif.

Jom Berkenalan Dengan Pengasas

GENIUS MIND ACADEMY

Dr David Ting

Dr David Ting ialah pengasas Genius Mind Academy. Beliau memegang ijazah Kedoktoran (D.BA) dalam Pentadbiran Perniagaan dari United Business Institutes, Belgium. Beliau menerima pendidikan siswazah dan pasca siswazah di Singapura dengan Ijazah Sarjana Muda pada tahun 1983. Beliau memiliki Sijil Kepimpinan Terdahulu dari Hawaii pada tahun 2006. Beliau telah dianugerahkan gelaran sebagai Pengamal Pengaturcaraan Neurolinguistik dari Asian CANLP pada tahun 2007. Pada tahun 2012, beliau telah telah diiktiraf sebagai pengamal hipnosis dari Institut Pembelajaran HUM. 

Dr David Ting ialah pengasas Genius Mind Academy. Beliau memegang ijazah Kedoktoran (D.BA) dalam Pentadbiran Perniagaan dari United Business Institutes, Belgium. 

 • 1983

  Beliau menerima pendidikan siswazah dan pasca siswazah di Singapura dengan Ijazah Sarjana Muda
 • 2006

  Memiliki Sijil Kepimpinan Terdahulu dari Hawaii
 • 2007

  Beliau telah dianugerahkan gelaran sebagai Pengamal Pengaturcaraan Neurolinguistik dari Asian CANLP
 • 2012

  Beliau telah telah diiktiraf sebagai pengamal hipnosis dari Institut Pembelajaran HUM. Pada Disember 2012, beliau menyertai Pengambilan Francais Berjaya dan 18 Pencetus untuk mengembangkan Perniagaan Francais anjuran KPDNKK dan Francais Malaysia
 • 2013

  beliau menerima pensijilan untuk menjadi Pelatih Otak dari Institut Penyelidikan Otak Korea untuk neurosains dan Kaunselor Otak pada tahun 2014 di institut yang sama. Pada 14 November 2013, beliau telah memperoleh Sijil Pencapaian dalam Amalan Klinikal Baik anjuran Pusat Penyelidikan Klinikal, Kementerian Kesihatan Malaysia. Beliau ialah pencipta utama dan jurulatih induk tentang perkembangan minda untuk kanak-kanak dan orang dewasa di Akademi Minda Genius. Baru-baru ini beliau bercakap dengan 700 pengetua dan guru mengenai pembelajaran dipercepatkan di Sibu, Sarawak. Di bawah kepimpinannya, Genius Mind Academy menerima anugerah Asia SME1 (Perusahaan Kecil dan Sederhana) di Singapura (anugerah 5 Teratas dalam Kategori Emerging) Di Indonesia, syarikatnya menerima anugerah “Muzium Rekor Dunia, Indonesia” di Jakarta (Momen sejarah dunia. ) Genius Mind Academy menerima Sijil Pengiktirafan pada 1 April 2013 oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan. Sejak itu, syarikat itu menyertai Pameran Francais Antarabangsa di PWTC pada September 2013.

 Dr David menyertai pameran francais di Bangkok, Sydney dan pelbagai Pameran Perdagangan di dalam negara. Beliau giat melatih francaisi di negara-negara seperti China, Taiwan, India, Indonesia, Singapura, Vietnam, Malaysia, Australia dan Ecuador. GMA telah menerima publisiti meluas dalam siaran televisyen di Ecuador, Indonesia, Singapura, Taiwan, India dan TV2 di Malaysia.

 Pada Disember 2012, beliau menyertai Pengambilan Francais Berjaya dan 18 Pencetus untuk mengembangkan Perniagaan Francais anjuran KPDNKK dan Francais Malaysia. Pada tahun 2013, beliau menerima pensijilan untuk menjadi Pelatih Otak dari Institut Penyelidikan Otak Korea untuk neurosains dan Kaunselor Otak pada tahun 2014 dari Institut yang sama. Pada 14 November 2013, beliau telah memperoleh Sijil Pencapaian dalam Amalan Klinikal Baik anjuran Pusat Penyelidikan Klinikal, Kementerian Kesihatan Malaysia. Beliau ialah pencipta utama dan jurulatih induk tentang perkembangan minda untuk kanak-kanak dan orang dewasa di Akademi Minda Genius. Baru-baru ini beliau bercakap dengan 700 pengetua dan guru mengenai pembelajaran dipercepatkan di Sibu, Sarawak. Di bawah kepimpinannya, Genius Mind Academy menerima anugerah Asia SME1 (Perusahaan Kecil dan Sederhana) di Singapura (anugerah 5 Teratas dalam Kategori Emerging) Di Indonesia, syarikatnya menerima anugerah “Muzium Rekor Dunia, Indonesia” di Jakarta (Momen sejarah dunia. )

Genius Mind Academy menerima Sijil Pengiktirafan pada 1 April 2013 oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan. Sejak itu, syarikat itu menyertai Pameran Francais Antarabangsa di PWTC pada September 2013. Dr David menyertai pameran francais di Bangkok, Sydney dan pelbagai Pameran Perdagangan di dalam negara. Beliau giat melatih francaisi di negara-negara seperti China, Taiwan, India, Indonesia, Singapura, Vietnam, Malaysia, Australia dan Ecuador. GMA telah menerima publisiti meluas dalam siaran televisyen di Ecuador, Indonesia, Singapura, Taiwan, India dan TV2 di Malaysia.

Our success story

Tonton kisah inspirasi serta kejayaan yang telah dicapai oleh GMA

Certificate

GENIUS MIND ACADEMY

Mendapat liputan media di dalam dan luar negara

Momen-momen aktiviti semasa

MEMOHACK PROGRAM

pAKEJ HARGA

Harga Sebenar Kelas ini

RM399

Tapi sabar dulu....

Sempena Tahun Baru 2024, saya nak tawarkan Kelas Trial ini

Bukan dengan Harga

RM399

RM299

ATAU

RM199

Tapi Hanya

RM100

SAHAJA

Hanya untuk....

50

ORANG SAHAJA

DAFTAR SEKARANG

PERLUKAN BANTUAN & SOALAN?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

Disclaimer – “Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site https://bm.geniusmind.com.my/memohack/ is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners “Privacy PolicyTerm & Conditions

Copyright © 2023, https://bm.geniusmind.com.my/memohack/