Adakah anda masih menghadapi masalah-masalah ini?

Rasa risau tak?

Anak belajar

Perhatian tidak tertumpu

Menghafal tanpa memahami

Pembelajaran yang tidak berkesan

Tidak berminat dalam pembelajaran

Tidak bersemangat

Video 20 minit untuk membolehkan anda lebih memahami kursus #memohack.

Keadaan pembelajaran kebanyakan anak-anak sekarang

ingatan

 1. hafal tapi lupa
 2. berulang-ulang dalam jumlah besar
 3. menghafal tanpa memahami
kaedah

 1. Tidak dapat menangkap poin utama
 2. Tidak dapat membuat kesimpulan dari contoh
 3. Sistem pengetahuan yang berantakan

membaca

 1. kecekapan pembelajaran rendah
 2. ulangan soalan yang salah
 3. sukar untuk meningkatkan keputusan

pemikiran

 1. Membaca buku dengan perlahan
 2. Sukar untuk memberi tumpuan
 3. Tidak dapat memahamiApakah kemahiran utama yang akan dipelajari oleh anak anda melalui #memoHACK?

 • Kuasa ingatan yang baik. Ini membolehkan anak anda melihat imej, teks, dan simbol nombor seolah-olah dengan kamera, mengubah simbol menjadi gambar dan mencetaknya ke dalam otak. Mereka akan ingat dengan cepat, ingat lebih banyak, dan ingat dengan kukuh.
 • Kekuatan tumpuan yang tinggi. Anak-anak yang mempunyai perkembangan mental yang baik akan memiliki tumpuan visual dan auditori yang baik. Lebaran dan kedalaman perhatian anak-anak akan meningkat secara signifikan. Dengan ini, anak-anak akan memberi tumpuan sepenuhnya, sangat berdedikasi dan fokus dalam apa yang mereka lakukan, dan tidak mudah terganggu.
 • Kemampuan mengamati yang tajam. Anak-anak yang telah mengikuti kelas potensi mempunyai kemampuan pengamatan yang kuat, mengamati hal-hal dengan teliti dan tepat, dapat memahami detail dalam kehidupan sehari-hari, mengumpulkan banyak bahan kehidupan dan mampu menggunakannya dengan fleksibel.
 • Daya imaginasi yang kaya. Kelas potensi dapat mengembangkan daya imaginasi anak-anak dengan baik. Apabila anak melihat suatu objek atau peristiwa, gambaran yang baru dan hidup akan muncul di dalam fikiran mereka, menjadikan imaginasi mereka lebih berwarna-warni dan beragam.
 • Kekuatan membuat pertimbangan yang kuat. Anak-anak dengan otak yang fleksibel mempunyai kemampuan membuat pertimbangan yang sangat tajam. Mereka seringkali bereaksi dengan cepat ketika menghadapi masalah, mampu membuat keputusan dengan segera, dan menemukan aspek kunci dari masalah tersebut.
 • Kemampuan berinovasi yang kuat. Anak-anak akan mempunyai idea dan pandangan yang baru dan unik, berfikir dengan aktif, dan suka memikirkan masalah dari berbagai sudut pandang.
 • Keinginan mencari pengetahuan yang kuat. Anak-anak yang telah mengikuti kelas pengembangan otak memiliki pemikiran yang fleksibel, rasa ingin tahu yang tinggi, dan keinginan mencari pengetahuan yang kuat. Mereka menjadi lebih proaktif dalam pembelajaran dan lebih suka berpikir.

Jika kita tidak meningkatkan kekuatan otak dan kemampuan berfikir anak-anak kita secepat mungkin, mereka mungkin akan menghadapi risiko digantikan oleh teknologi kecerdasan buatan di masa depan.

 1. Pada 4 Disember 2022, Elon Musk menghantar sebuah tweet, katanya: “ChatGPT memiliki kehebatan yang membuat orang merasa ngeri, kita sudah semakin hampir dengan kecerdasan buatan yang berbahaya dan kuat.”
 2. Pada tahun 2023, kemunculan ChatGPT menyebabkan 300 juta pekerja sepenuh masa kehilangan pekerjaan.

Midjourney hanya memerlukan 5 saat untuk menghasilkan sebuah gambar, Midjourney menyebabkan ilustrator di seluruh dunia kehilangan pekerjaan.

midjourney

Adakah anda bingung tentang bagaimana meningkatkan kekuatan otak anak-anak?

Adakah anda risau anak-anak tidak mampu menghadapi cabaran belajar dan bekerja di masa depan?

Jika ya, pernahkah anda mempertimbangkan untuk menggunakan #memoHACK untuk meningkatkan kekuatan otak, kemampuan berfikir, dan kecekapan belajar anak-anak anda?

Mari kita sama-sama mendengar maklum balas sebenar dari ibu bapa dan anak-anak, dan lihat apa pencapaian yang mereka peroleh dalam proses pembelajaran mereka?

 • Kepribadian yang matang (menghadapi berbagai cabaran dengan cara yang ceria, santai, dan positif)

 • Otak yang fleksibel (menyeimbangkan 6 jenis gelombang otak)

 • Alpha Waves (emosi stabil), Beta Waves (kemampuan fokus), Delta Waves (kemampuan mengingat), Gamma Waves (keyakinan diri), Theta Waves (kemampuan memahami), SMR Waves (kemampuan menyerap)

 • Kemampuan mengingat seperti mengambil gambar (potensi untuk mengingat dengan sekali lihat)

Perbandingan sebelum dan selepas latihan #memoHACK

before and after

Melalui kursus #memoHACK di 【Genius Mind Academy】, meningkatkan kekuatan otak anak anda dan melepaskan potensi tanpa batas.

 • Jurulatih kami yang profesional menggunakan latihan dan permainan yang telah disahkan secara saintifik, memastikan anak-anak belajar dalam suasana yang menyeronokkan sambil mengoptimumkan latihan otak.
 • Di #memoHACK, anak-anak dapat belajar untuk mengingat dengan cepat, fokus perhatian dan mengatasi tekanan, yang sangat membantu dalam pembelajaran dan perkembangan mereka.
 • Di 【Genius Mind Academy】, anak-anak berseronok bermain, banyak aktiviti menarik, dan juga banyak ganjaran dan dorongan.
 • Ramai ibu bapa mengatakan bahawa selepas mengikuti kursus di 【Genius Mind Academy】, anak-anak mereka menjadi lebih yakin dan positif. Ini kerana kursus kami tidak hanya menekankan pembelajaran, tetapi juga kebajikan mental anak-anak.

~Meningkatkan kekuatan otak anak anda, melepaskan potensi tanpa batas~

×