Dasar Pulangan Wang (EVO EDUCATIONS SDN BHD)

Terima kasih diatas pembelian anda di (EVO EDUCATIONS SDN BHD)!

 1. Kami menawarkan pulangan wang dan/atau pertukaran dalam tempoh 7 hari pertama selepas pembelian anda. Jika sudah 7 hari berlalu sejak pembelian anda, anda tidak akan diberikan pulangan wang dan/atau pertukaran apa-apa jenis.
 2. Kelayakan untuk Pulangan Wang dan Pertukaran
 3. Barang mestilah di dalam bungkusan asal.
 4. Jika item tersebut diberi tanda sebagai hadiah semasa pembelian dan dihantar terus kepada anda, anda akan menerima kredit hadiah dengan nilai penukaran tersebut.
 5. Kami hanya menggantikan item jika ia rosak atau mengalami kerosakan. Jika anda perlu menukar dengan item yang sama, sila hantar e-mel kepada kami di ([email protected]) dan hantar item anda ke alamat berikut: (D-3-53A, Blok Dahlia 10 Boulevard Lebuhraya Sprint, PJU 6A 47400 Petaling Jaya, Selangor Malaysia).

Barang-barang berikut dikecualikan daripada pengembalian wang:

 1. Kad hadiah
 2. Sebarang item yang tidak berada dalam keadaan asal, rosak atau hilang bahagian dengan alasan bukan disebabkan kesalahan kami.
 3. Sebarang item yang dikembalikan lebih daripada 7 hari selepas penghantaran.
 4. Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item yang dikembalikan. Kami juga akan memberitahu anda tentang kelulusan atau penolakan pengembalian wang anda.
 5. Jika anda diluluskan, pembayaran balik anda akan diproses, dan kredit akan dikenakan pada kad kredit anda atau kaedah pembayaran asal anda, dalam tempoh tertentu.
 6. Pengembalian lambat atau hilang
 7. Jika anda belum menerima pembayaran balik, periksa semula akaun bank anda. Kemudian hubungi syarikat kad kredit anda, mungkin mengambil sedikit masa sebelum pembayaran balik anda diposkan secara rasmi.
 8. Jika anda telah melakukan semua ini dan masih belum menerima pembayaran balik anda, sila hubungi kami di ([email protected])

Penghantaran

 1. Sila jangan hantar produk tersebut kembali kepada pengeluar. Ia perlu dihantar ke alamat berikut (D-3-53A, Blok Dahlia 10 Boulevard Lebuhraya Sprint, PJU 6A 47400 Petaling Jaya, Selangor Malaysia).
 2. Anda bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran sendiri bagi mengembalikan item anda.
 3. Kos penghantaran tidak boleh dikembalikan! Jika anda menerima pembayaran balik, kos penghantaran pulangan akan dikurangkan dari pembayaran balik anda.
 4. Bergantung kepada tempat tinggal anda, masa yang diambil untuk produk pertukaran anda sampai ke tangan anda mungkin berbeza-beza.
 5. Sila ambil perhatian, kami tidak dapat menjamin bahawa kami akan menerima item yang anda kembalikan.

Saya bersetuju dan memahami bahawa terdapat dasar pulangan wang yang ketat untuk semua kursus kami.

×